Om oss

 

DENNE SIDEN HAR IKKE BLITT OPPDATERT PÅ EN STUND.

BESØK VÅR NYE SIDE:

SORTHVIT.COM

 

 

 

Sorthvit.no er nettutgaven av ungdoms og studentmagasinet sorthvit, som ble startet i 1999.

Sorthvit lages av en rekke frivillige medarbeidere som skriver, illustrerer, fotograferer, filmer, redigerer, programmerer og mye mer på frivillig basis, fordi de brenner for ideen bak Sorthvit.

Sorthvit ønsker å samle, motivere og utruste ungdommer til å følge Jesus og prege sine omgivelser. Vi henvender oss til ungdom og unge voksne mellom 17 og 27 år med en kristen kulturbakgrunn.

Vi ønsker å peke på det personlige forholdet til Gud som en naturlig del av livet. Derfor ønsker vi å snakke sant om Gud og sant om mennesker, blant annet gjennom god undervisning og aktuelle temaer om tro, hverdag og livsstil.

Vi tror at Gud lever og beveger seg også utenfor kirkens fire vegger, midt i en verden der kristen tro kan virke irrelevant. Derfor vil vi også peke på Gud i kulturen og løfte fram god kunst og kultur.

Vi ønsker å formidle en sunn og positiv forståelse av den kristne tro og bidra til å skape en bevisst og tydelig kristen identitet blant ungdom. Vi skal bygge broer og forståelse mellom kristne gjennom å legge vekt på det som er felles, mer enn det som skiller.

Vi tror at i begynnelsen var alt godt. Derfor vil vi ta det vakre tilbake.

 

Ønsker du å komme i kontakt med oss, vil annonnsere, bli bidragsyter eller forslag til temaer? Send en mail til post (a) sorthvit.com

Vi gjør oppmerksom på at ingen av våre bidragsytere mottar noen form for kompensasjon for sitt materiale.