Sorthvit har lært seg engelsk

By  |  0 Comments

Sorthvit.no har lært seg engelsk og flyttet til sorthvit.com

En god sak er som en god bok. Den kan oversettes til flere språk og er like aktuell etter noen måneder eller år.

Sorthvit har aldri hatt som mål å være først ut med det siste, ha fem nye saker hver dag, eller blogge om hva noen sa igår. Vi har heller aldri hatt som mål å være kommentatorer til nyhetsbildet. Det finnes nok av bidragsytere som tar seg av dette.

De siste to årene har vårt hovedfokus vært på dokumentarfilm, noe vi forsåvidt fortsetter med i år, siden vi skal lage en dokumentar om menneskehandel. Vi har også tenkt å fortsette å skrive saker. Men det neste halvåret kommer det til å skje på engelsk. Det betyr at .no/.net siden ikke kommer til å bli oppdatert, men saker vil bli lagt ut på .com

Skal vi ta det vakre tilbake, må vi gå under sminken og maskene for å finne den sanne skjønnheten. Et ukeblad eller månedsmagasin, forsvinner etterhvert i søpla, eller blir liggende i “skal lese, bare ikke akkurat nå” haugen. Derfor er vårt mål at sakene våre skal være mest mulig tidløse. Vi vil oftere gi et tilbakeblikk på hva som har skjedd i nyhetsbildet det siste året, fremfor å ha litt for sterke meninger med en gang.

 

Derfor slipper vi nå sorthvit på engelsk. Vi tror at ungdom og studenter ofte sitter med de samme spørsmålene om livet, uavhengig om de bor i Bergen, Berlin eller Bangkok. Derfor tror vi også at en god sak skrevet av noen her i Norge, har sannhet i seg som kan deles med fler. Etterhvert kommer vi også til å utvide med utenlandske skribenter. Som leser er dette kanskje nytt for deg, men for oss i redaksjonen, har vi snakket om å lære sorthvit-barnet engelsk helt siden det ble født. Nå har barnet altså endelig lært tatt noen runder på skolen, og vil derfor kunne utvide nabolaget sitt. – Og tenker du selv at du kan bidra, er det bare å ta kontakt, men husk at det er ikke en kjeft av oss som får betalt. Vi satser på å bli steinrike i himmelen!

 

P.S.

Vi tror veldig på å lese gode saker om troen sin på sitt eget språk. Selv om denne nettsiden ikke kommer til å publisere nye saker fremover, er dette bare for en periode.