Du er så sykt velsignet!

By  |  0 Comments

Hallo, du :) Benedicte Vikebø, heter jeg. Jeg er 28 år, bor i Bergen og jobber som grafisk designer.

De siste årene har jeg brukt mye av min tid med og i Pinsekirken Ungdom og lovsangsbandet Radiate. Det har vært utrolig spennende å oppleve at Gud har meislet ut nye gaver i oss og at nye lovsanger har fått blitt til velsignelse for andre. Nå har jeg fått i oppdrag, sammen med Joakim, å formulere noen tanker på dette blogge-kjøkkenet til mitt elskede Sorthvit, og jeg ville bare begynne med å si:

Du er så sykt velsignet!

Det er alltid litt …skummelt… å si slikt, selv i dette rike landet vi lever i, for vi vet aldri hva mennesker har opplevd eller går igjennom akkurat nå. Kanskje også spesielt denne uken når så mange følelser og tanker er i sving i oss alle. Kanskje du føler at verden er temmelig kjiip akkurat nå eller at du har trukket det korte strået i forhold til alle andre. Men du er så sykt velsignet, blandt annet med et enormt (!) gudegitt, potensiale til å gjøre verden du omgir deg med, til et bedre sted å være for alle. Jeg tror at jo nærmere vi kommer Gud, jo nærmere kommer vi oss selv.

Jeg har vært så heldig å få ha folk i livet mitt som har tatt tak i meg, sett meg, utfordret og dratt gull utav meg. Kanskje du har hatt noen sånne mennesker i ditt liv også. Vel, jeg tror at det er vår tur til å være de folka nå.

Det er ikke lett å vite idag hva jeg vil blogge om neste uke, men jeg tror et av mine mål vil bli å dra litt av gullet ut av deg. Å være med å bygge en inkluderende kirke, er noe som trigger hjertet mitt. Enten det er på skolen, på fotballtrening, på gudtjeneste eller på jobben. Å bidra til å gi håp til andre, enten gjennom musikk eller hva det måtte være, er også noe jeg vil være med på.

Så følg med på sorthvit.no og sorthvitbloggen. Håper virkelig vi kan være til oppmuntring og utfordring for deg.

<3 Benedicte Vikebø