Mewithout You Ten Stories

By  |  0 Comments

Tooth and Nail

Folkelig Indie

MewithoutYou er 6/7 tilbake med sitt

femte studioalbum, og sitt andre med den nye

stilen. Det ble stor splittelse ved deres forrige album, It’s All Crazy! It’s All False! It’s All A Dream! It’s Alright, siden det skilte seg markant fra de tre foregående platene.

De hadde da gått fra en
litt pønk/indie til et mer amerikansk folk/indie- sound. Personlig hørte jeg først om bandet på denne platen, og likte det meget godt. Dette albumet er mest i samme stil som det forrige, men i noe mindre grad.

Det er fortsatt Daniel Smith (Danielson family) som produserer, som i forrige plate, men han har ikke preget denne utgivelsen like hørbar grad som It’s All Crazy…

Ten Stories er et veldig spennende album, og har
et veldig allment preg, uten at dette ødelegger noe som helst. Vokalist, Aaron Weiss,

forteller historiene i tekstene like godt som alltid, og dette sammen med særpreget i stemmen hans bærer denne platen veldig godt, og fungerer utmerket sammen med den spennende instrumenteringen.

Den har satt seg litt mer, og virker mer som kun MewithoutYou (og ikke featuring Daniel Smith). Det er et meget spennende album, men jeg synes det mangler det lille ekstra for å stikke seg veldig ut. Det er fortsatt sært og undrende, og ikke langt unna meget godt!

 

Sjekk ut låtene: February 1978, Fiji Mermaid og All Circles

 

Vegard Børjesson