See, heaven’s got a plan for you..

By  |  0 Comments

Sommeren er over. Og med det er vår gjesteblogging for SortHvit også over.

Det har vært moro! Håper du har kost deg med innleggene våre.

Vi avsluttet hele sommerturnéen vår på Fugazi  i Oslo med Funkin’ Matt, Sol Cherie og 180 danseglade househoder. En diggbar avslutning på en rå sommer!

Sjekk video her:

 

De siste gigsa våre har vi spilt Swedish House Mafia sin nyeste og siste singel “Don’t You Worry Child.” Den svenske supertrioen skal gi seg og har laget en nydelig siste singel.

Man skulle nesten tro gutta var kristne så god teksten er. Sjekk dette utdraget fra refrenget: “Don’t you worry, don’t you worry child. See heaven’s got a plan for you.”

Og det er sant. Himmelen med Gud i spissen har en plan for oss alle. En hensikt. Som er større enn oss. Det er å elske Gud og å elske mennesker. Det er å følge Jesus og fortelle folk om Han.

Det er godt å leve med en hensikt. En hensikt som er stor og som kan gi deg perspektiv når ting er kjipt. En hensikt som gir deg en klar retning i livet. Som hjelper deg med valg, prioriteringer og vanskeligheter.

Jeg levde lenge uten en hensikt. Uten Gud i livet. Det var litt som å bygge hus uten grunnmur. Det var tomt og jeg søkte ofte midlertidige løsninger på ting. Med Gud i livet kan selv den kjipeste dag bli til noe bra. Livet blir ikke meningsløst og tomt som før. Det er stort og det er for alle.

Så husk det, at heavens got a plan for you. Himmelen har en plan for deg. Det er ingen grunn til bekymring.

Vi har lyst til å takke alle vi har møtt, dansa med, snakka med, bedt med, hengt med og slengt med i sommer! Vi digger dere.

Vil du vite hva som skjer fremover med oss så følg med på facebooksida vår.

Og ha en god høst folkens! Vi snakkes på et dansegulv snart.

Vinnerbildet fra Instagram-konkurransen vår i sommer. 

Blessings fra Kjetil og alle gutta i Jesus Loves Electro